Mašinsko i dubinsko pranje

Mašinsko pranje tvrdih podova, dubinsko pranje tepiha, mebliranog nameštaja i td.

Mašinsko i dubinsko pranje

Mašinsko pranje tvrdih podova, dubinsko pranje tepiha, mebliranog nameštaja i td.

Mašinsko pranje tvrdih podova

Agencija usluge čišćenja MB pruža usluge mašinskog pranja svih vrsta podova na visokom nivou. Koristimo profesionalnu opremu, a nakon svakog pranja vršimo poliranje podova. Mašinsko pranje podova je dosta kvalitetnije i detaljniji vid čišćenja u odnosu na ručno pranje podova, a agencija MB je tu da Vam pruži kvalitetnu uslugu uz pristupačnu cenu. 


Dubinsko pranje tepiha

Iz iskustva znamo da je svaka situacija pranja tepiha jedinstvena. Zato počinjemo kompletnom analizom vašeg tepiha, ukazujući na teško zaprljane površine. Nakon procene zaprljanosti, stručna ekipa agencije MB za pranje tepiha koristi visoko efikasne metode za uklanjanje prljavštine mašinom i sredstvima za dubinsko pranje.


Dubinsko pranje mebliranog nameštaja

Prepustite dubinsko pranje mebliranog nameštaja stručnom osoblju agencije MB koje će očistiti i osvežiti meblirani nameštaj u stanu ili kancelariji brzo i kvalitetno. Kada proces čišćenja bude završen, vaš meblirani nameštaj će brzo biti suv, tako da je spreman za korišćenje u najkraćem mogućem roku.

Sredstva koja koristimo za dubinsko pranje mebliranog nameštaja su dovoljno jaka za čišćenje i najdubljih nečistoća, ali i dovoljno nežna da ne oštete nameštaj.

Dubinsko čišćenje mebliranog nameštajaDubinsko čišćenje mebliranog nameštaja

 

Dubinsko pranje kabine automobila, kamiona, autobusa

Kabine automobila, kamiona, autobusa mogu biti veoma zaprljane i prašnjave, a podložna su i lakom flekanju. Prepustite dubinsko pranje stručnom osoblju agencije MB koje će ih ostaviti bez mrlja, sveža i mirisna.

Dubinsko pranje kabine automobila, kamiona, autobusa počinje usisavanjem krupne prljavštine i prašine. Potom se nanosi sredstvo za uklanjanje prljavštine, fleka i utrljava četkom. Posle isteka vremena koje je sredstvu potrebno da neutrališe prljavštinu i fleke koristi se usisivač koji mešavinu sredstva za čišćenje i prljavštine izvlači iz dubine materijala.

Sušenje kabine automobila, kamiona, autobusa može biti prirodno, a može se i ubrzati korišćenjem mašina za sušenje. Pomenuti proces i način dubinskog čišćenja kabine automobila, kamiona, autobusa se odnosi na mebliran enterijer, dok se čišćenje kabine gde je enterijer presvučen kožom radi drugačije.

Dubinsko čišćenje kabine automobila i kamiona - posle